Foto: Instagram/1.stasa

Poslanica iz redova Srpske napredne stranke Staša Stojanović otkrila je svojim pratiocima na društvenim mrežama da političke savete dobija od prekaljenog stručnjaka, ministra Tomislava Momirovića.

„Danas sam od ministra građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislava Momirovića dobila odlične savete i smernice za dalje političko usavršavanje. Velika je čast i privilegija biti u društvu najboljih“, napisala je Stojanovićeva.

Ministar građevinarstva i saobraćaja Tomislav Momirović, inače je poznat kao čovek koji pleni političkim iskustvom i znanjem, što je nekoliko puta u prošlosti demonstrirao. Kad god je potrebno, spreman je da svom šefu kaže da je najbolji na svetu, jer Toma vrlo dobro zna da je poltronstvo jedini put ka opstanku na funkciji. Kad se ugase kamere, Toma ume i da podvikne, što najbolje znaju radnici i direktor JP Putevi Srbije, Zoran Drobnjak.

Ume Toma da se ponizi, toliko da svakome ko ga ne poznaje bude i pomalo žao.

Foto: Aleksandra Petrović/Nova.rs

Pročitajte još...

Stoga i nije čudo što mlada SNS, koja u pauzama za ručak u Skupštini hita u Crkvu Svetog Marka da se moli Bogu, uzor vidi u ovoj vedeti. Toma je istinski putokaz za svakog mladog naprednjaka koji želi da uspe u politici.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare