Foto: Printscreen Instagram/1.stasa

Nova poslanica Srpske napredne stranke Staša Stojanović nakon što je Demokrataska stranka tražila njenu ostavku jer je obmanula javnost da ima završen master rad, objavila je saopštenje u kojem kaže da marketing drži u malom prstu, ali i da pauzu za ručak u Skupštini provodi u Crkvi Svetog Marka.

Reč je o poslanici SNS koja je za vreme konstitutivne sednice Skupštine Srbije snimala selfi, a zatim se predsednik Resornog odbora za obrazovanje Demokratske stranke Goran Radojev pozabavio njenom biografijom i utvrdio da je obmanula navodima da je završila master studije na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu.

„Poslanica SNS-a Staša Stojanović se biračima (na listi „Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje“) predstavila kao master inženjer. Pretraga bibliotečkog fonda FTN-a u NS, daje samo jedan rezultat – njen diplomski rad. Ne i master! Da li to znači da se @stasasns lažno predstavljala?“, napisao je Radojev na Tviteru.

Ona je odgovorila ovako:

„Na poslaničkoj listi pišu trenutna zanimanja, ja sam još na masteru investicionog menadžmenta te sam stavila kako jeste. Neko je stavio penzioner, sportista, novinar… Molim ljude da ne prave teorije zavere i ne izmišljaju. Mogla sam staviti i “državni službenik” da sam htela“.

Nakon što je DS tražio njenu ostavku, ona je objavila saopštenje u kojem, između ostalog, piše:

„Ja imam završen državni fakultet. Master studije sam upiasala zbog sebe, ne zbog funkcije. Kad ih završim, završiću ih zbog sebe, ne zbog bilo koga od vas ko ovo čita.Moja stvar. Narodni poslanik može biti svako jer d ane može ne bi mi sad kolege bili ljudi bez dana radnog staža, nikogovići koje plaćaju stranci da nam prave nerede po državi. O moralu dotičnih i njihovom integritetu ne bih jer mi je ispod časti“, napisala je Stojanović i dodala:

„Što se tiče moje biografije, između redova ste mogli da shvatite da marketing držim u malom prstu i da se nekad nešto namerno napiše pa obriše jer su to male sitnice koje ne znače ništa apsolutno ništa, ali zaparaju oči da bi se ostvario cilj. Moje namere su časne i poštene jer imam čist obraz, volju i ljubav prema našoj zemlji. Moja dela govore za mene“.

Zatim je otkrila i kako provodi pauze za ručak u skupštini.

„Pauzu za ručak u Skupštini iskoristim tako što odem do Crkve Svetog Marka. Sama. I opet ne valjam. Jer šta ću ja u crkvi i u parku. I to im smeta ali to nije do mene. To je do njih. Ja to volim i to me ispunjava. Molim vas da u budućnosti sagledate celu sliku. Razumem da žele da me sabotiraju jer im ovako čista predstavljam pretnju. Imam Boga na svojoj strani i biću iznad svih koji pokušavate da me slomite. Nemam čega da se stidim. Nikog nisam maltretirala, niko ne pušta suze zbog mene, a verujte mi da nikad neću dozvoliti da neko pati zbog mojih reči ili dela. Biću sve ono što vi niste“, zaključila je Stojanović.

BONUS VIDEO: Traži se prva ostavka u novoformiranoj skupštini

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare