Dragan Đilas Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs
Dragan Đilas Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Poslanici Srpske napredne stranke optužili su na današnjoj sednici Skupštine predsednika Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa da je “inspirator napada na porodicu Aleksandra Vučića, pozivanja na silovanje njegove ćerke i na iživljavanje nad Vučićevim sinovima". Reagujući na napade naprednjaka, Đilas za Nova.rs kaže da svako dobronameran zna da nikada nije pominjao tuđe porodice i da naprednjaci "svakog ludaka sa Tvitera proglašavaju za đilasovca".

Pročitajte još...

“Svako dobrobameran zna da nisam nikada pominjao bilo čiju porodicu i da sam osuđivao svaku verbalnu pretnju izrečenu bilo kome. To znaju i perjanice SNSa i njihova propaganda glasila, ali i pored toga svakog ludaka na Tviteru, koji preti deci ili majci Aleksandra Vučića nazivaju đilasovcem”, rekao je Đilas za naš portal, dodajući da neki idu dalje od toga, poput Srbislava Filipovića, tvrdeći da planira ubistvo predsednika.

Pročitajte još...

“Da je to budalaština i da svi znaju da oni govore laži, pokazuje i činjenica da ih tužilaštvo i policija ne zovu da daju podatke i iznesu svoja saznanja o navodnim planiranim ubistvima”, ističe on.

Na pitanje da li ima osećaj da se njemu crta meta i da je on zapravo ugrožen zbog čestih optužbi od strane naprednjaka, Đilas je odgovorio potvrdno, dodajući da nije samo njegova bezbednost ugrožena.

“Što se pretvaranja mene u metu tiče to je istina. Ali nisam samo ja meta. I Marinika je. I Borko koga su pokušali da ubiju. I svaki čovek u Srbiji koji otvoreno govori o režimu i njegovoj prirodi“, zaključio je Đilas.

Na današnoj sednici Skupštine Srbije poslanici iz redova Srpske napredne stranke  su ponavljali da je Đilas “lopov, izdajnik i kriminalac”, a kako je rekao Srbislav Filipović i “inspirator napada na porodicu Aleksandra Vučića, pozivanja na silovanje njegove ćerke i na iživljavanje nad Vučićevim sinovima”.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar