Foto: Vesna Lalić

Posle 11 dana, lider Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović izašao je iz bolnice, potvrđeno je za Nova.rs u LDP-u.

„Hvala svima za beskrajnu podršku… Mudriji za nijansu, lepši ću život sa vama da vodim…“, naveo je Jovanović na Tviteru i objavio fotografiju sa porodicom.

Podsećamo, lider LDP hospitalizovan je 8. januara u KBC Dragiša Mišović, gde se lečio od posledica koronavirusa. On je u bolnicu primljen u teškom stanju, zbog komplikacija izazvanih upalom pluća.

Kako je njegova supruga Jelena Jovanović izjavila za „Blic“, postojalo je mnogo sumnji lekara o njegovom zdravstvenom stanju, ali su one nakon nekoliko dana vrlo temeljnih analiza i pretraga otklonjene.

„Lekari su konstatovali upalu levog plućnog krila, mikroembolije na oba plućna krila, pleuritis, disfunkciju dijafragme i posle nekoliko dana detaljih pretraga zaključeno je da ima spondilodiscitis, upalu nerava torakalnog dela kičme, odakle verovatno i potiču bolovi koje je trpeo. Koktel antibiotika deluje, parametri su konačno bolji. Usled saradnje lekara sa Grudne hirurgije KBC Srbije, Neurologije KBCS i Dragiše Mišović došli smo do pozitivnih rezultata i posle sedam dana borbe konačno možemo da budemo zadovoljni u ovoj teškoj borbi koja traje mesecima“, rekla je ranije supruga Čedomira Jovanovića.

Ona je prethodno rekla da je zbog jezivih bolova trpeo trodon, čak i morfijum.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare