Čedomir Jovanović Foto:TANJUG/ DRAGAN KUJUNDŽIĆ

Predsednik Liberalno demokratske partije (LDP) Čedomir Jovanović već nekoliko dana se nalazi u bolnici gde zbog jakih bolova prima morfijum, potvrđeno je za Nova.rs. Prema rečima dobro obaveštenog izvora bliskog porodici Jovanović, lider LDP-a se trenutno nalazi u svesnom stanju.

„Za razliku od prethodnih dana, oseća se puno bolje. Trenutno je svestan i može da priča. Situacija je znatno bolja nego prethodnih dana“, govori izvor za Nova.rs koji je objasnio da je Čedomir Jovanović hospitalizovan dan nakon Božića, te da je porodica isprva, zbog jakih bolova u predelu grudnog koša i stomaka, sumnjala da se radi o srčanom udaru.

„Tada nije bio svestan. Bio je bunovan i nije mogao da priča“, dodao je izvor.

Izvor za Nova.rs dalje objašnjava da lekari danima nisu znali zbog čega Jovanović oseća snažne bolove, te da su sumnjali na ponovno zaražavanje koronavirusom, ali da su svi testovi bili negativni. Ispostavilo se na kraju da ima upalu nerava i kičmene moždine, što, sumnjaju lekari, možda jeste posledica koronavirusa koji je Jovanović preležao na leto 2020. godine, potvrdio je izvor.

„Lekari predviđaju dugo lečenje, najverovatnije će morati da bude u bolnici još mesec ili dva, u najboljem slučaju“, dodao je naš izvor. Njegova supruga Jelena Jovanović ranije je izjavila za domaće medije da se lider LDP-a mesecima osećao loše, osećao je snažne bolove u dijafragmi i govorio je kako mu se neočekivano skraćuje dah.

Iz istog razloga je prestao i da trenira, te se više od pet meseci ne izlaže nikakvom fizičkom naporu, rekao je izvor blizak porodici za Nova.rs.

 

 

 

Komentari

Svi komentari (5)