Podeli
Aleksandar Antić
Aleksandar Antić / Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Lazarevac je najjače uporište Socijalističke partije Srbije (SPS), tradicionalno najbolje rezultate beležimo ovde i cilj je da pobedimo i na predstojećemim parlamentarnim izborima, izjavio je danas potpredsednik SPS-a Aleksandar Antić.

On je danas posetio Lazaravec i razgovarao sa ljudima koji će predvoditi zajedničku lista SPS-a i Jedinstvene Srbije.

“Uvek je najveće zadovoljstvo da dođem u Lazarevac, među socijaliste i naše prijatelje iz Jedinstvene Srbije (JS). Lazarevac je najjače uporište SPS-a, tradicionalno najbolje rezultate ostvarujemo ovde. Ovo je jedina opština u kojoj smo pobedili na izborima 2000. godine, tako da su naši razgovori uvek na temu kako da pobedimo”, rekao je Antić.

Prema njegovim rečima, uveren je da će lista SPS-JS i na ovim izborima ostvariti dobar rezultat, iz više razloga.

“Mi imamo snažan program kako da ovo bude jedan sređen, miran i dobar grad za život ljudi, ali imamo i snažne planove za dalji razvoj Kolubare”, podvukao je Antić.

On je takođe istakao da Kolubara treba da ostane žila kucavica, ne samo Srbije nego i Lazarevca, jer sve u Lazarevcu ima veze s Kolubarom.

“Ne može, međutim, Kolubara da bude sve u Lazarevcu, tako da razmišljamo o tome da se otvore nova radna mesta. Treba zaposliti i žensku decu i mi ćemo se time posebno baviti”, poručio je Antić.

Komentari

Vaš komentar