Vila sada već novog gradonačelnika Beograda Aleksandra Šapića na Bežaniji gotovo je potpuno završena, a sudeći prema onome što su zatekli reporteri Nove, u toku su poslednji, završni radovi.

Za razliku od pre mesec i više dana, na Šapićevoj vili više nema zastora, a sada se već vidi novi izgled ove nekretnine.

Naša ekipa nije zatekla nikakve radnike na terenu, a jedino što pokazuje da se odvijaju neki radovi jeste kontejner sa šutom na trotoaru ispred vile, kao i kablovi koji vise iz zidova.

Inače, portal Nova.rs više puta je do sada pisao o spornom gradilištu čiji je vlasnik Šapić.

Najpre su sa njim probleme imale komšije, od kojih je jedan i podneo krivičnu prijavu, potom je otkriveno da dozvolu za gradnju nije ni imao, ali i da je uzurpirao prostor ispred placa na kom je, na zelenoj površini koju je zabetonirao, izgradio nekoliko parking mesta.

Ipak, snagu Šapićeve zaštite koju uživa pred nadležnim organima, na svojoj koži je najžešće osetila građevinska inspektorka Marica B. koja je slanjem na drugo radno mesto kažnjena samo zato što je radila svoj posao, kada je 2015. godine izašla na teren po telefonskoj prijavi.

Pogledajte kako trenutno izgleda Šapićeva vila.

BONUS VIDEO – TOP 10 primarnih zadataka Aleksandra Šapića kao gradonačelnika

Pratite nas i na društvenim mrežama:
Facebook
Twitter
Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare