Aleksandar Vučić Foto: TANJUG / TARA RADOVANOVIC

Jutros, nekoliko minuta posle sedam sati, a dan posle Svesrpskog sabora u Beogradu, u jutarnjem programu televizije Pink prikazan je spot u kojem se poziva da "svi kao jedan treba da stanemo uz komandanta Aleksandra" (Vučića).

Video spot u kojem se vide kadrovi raznih svetinja iz Srbije, Crne Gore, s KiM, emitovan je jutros na Pinku. U pozadini se čuje glas predsednika Srbije, a poruka je da on bije „ljutu borbu“ za Kosovo.

„Tvrd je orah voćka čudnovata, ne slomi ga, a zube polomi. Nikoga se ne plašimo, jer slobodna i slobodarska Srbija nema čega da se plaši. Srbija ne sme da stane“, čuje se glas Aleksandra Vučića, a zatim ide sledeći tekst pesme:

„Kosovo je srce milo, zna se šta je tamo bilo. Majka plače, sina čeka, da se vrati izdaleka. Nek se barjak srpski vije, ljuta borba sad se bije. Svi ko jedan, brat do brata, uz Aleksandra komandanta“.

Ovo nije prva, a verovatno ni poslednja pesma koja je posvećena Aleksandru Vučiću.

Juče je u Beogradu, na Trgu republike, održana manifestacija „Jedan narod, jedan sabor – Srbija i Srpska“, a tom prilikom Vučić je rekao da „niko više nikada neće moći da uništi srpsko jedinstvo“.

On je kazao da je pre 10 godina postignut dogovor sa predsednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom, koji je sada potvrđen i obećao je 10 miliona evra pomoći Republici Srpskoj.

BONUS VIDEO:

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare