Najružnija slika sa sahrane patrijarha Irineja

Društvo 22. nov. 202009:56 > 10:2138 komentara
Podeli:

I dok ogromna većina prisutnih na sahrani patrijarha, koji je nedavno preminuo zbog posledica koronavirusa, nosi masku i pokušava da koliko toliko održni distancu, Marko Milačić, predsednik Prave Crne Gore, sudeći prema fotografijama koje su zabeležene ovog jutra, ne želi da stavi masku.

PROČITAJTE JOŠ

Kao što se na fotografiji iznad može videti, Milačić je iz Crne Gore došao na sahranu poglavara Srpske pravoslavne crkve (SPC). Međutim, za razliku od velike većine prisutnih na sahrani, Milačić je uslikan kako stoji unutar Hrama bez maske.

Nadležni su ranije upozorili i apelovali na građane da poštuju mere predostrožnosti.

U Srbiji je u poslednja 24 sata evidentirano 5.774 novozaražene osobe, a od korone je preminulo 28 osoba. Testirano je 16.938 osoba.

Podsetimo, patrijarh srpski Irinej, koji je preminuo od posledica bolesti izavane koronavirusom, biće sahranjen danas u Hramu Svetog Save na Vračaru.

U blogu Nova.rs možete da pratite tok dešavanja i najvažnije vesti u vezi sa sahranom poglavara Srpske pravoslavne crkve.

Milačić je ranije objavio saopštenje povodom smrti patrijarha.

„Napustio nas je čovjek koji je čitav život posvetio Bogu, Crkvi i narodu, pokazavši nam svima na taj način put jedine istine i pravednosti“, rekao je on.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar