Foto:Screenshot/Facebook/Sandra Denda

Jasmina M. koja je teško povređena u sudaru koji se u petak, oko 11 sati, pod još nerazjašnjenim okolnostima dogodio u selu Lađevci na Ibarskoj magistrali, na deonici puta Kraljevo – Preljina, podlegla je povredama u Opštoj bolnici „Studenica“ u Kraljevu. Podsetimo, ovo je čak druga nesreća, koja je u proteklih nekoliko godina, zadesila ekipu pomenutog serijala, nakon što je 2018. teško povređena tadašnja voditeljka Sandra Denda.

Podsetimo, udes, u kojem je nastradala organizatorka „Kuće od srca“ Jasmina M., dogodio se danas kada je kamion „skanija“, prokupačke registracije, krećući se prema Kraljevu, naleteo na kamionet „fijat“, u kojem se nalazio deo ekipe poznatog televizijskog serijala, a koji je pokušao da se na glavni uključi sa sporednog puta.

Pročitajte još:

Vatrogasci su morali da seku vozilo da izvuku teško povređenu Jasminu M., koja je potom podlegla teškim povredama.

Vozač, koji je takođe povređen, u stabilnom je stanju.

Inače, ovo nije prva nesreća koja je zadesila ekipu serijala „Kuća od srca“. Naime, pre nekoliko godina, tadašnji voditeljka i producentkinja serijala „Kuća od srca“, doživeli su tešku saobraćajnu nesreću.

Tada je u udesu voditeljka Sandra Denda jedva izvukla živu glavu.

Foto:printscreen/nstagram./jasminamihajlivic

Nesreća se dogodila u avgustu 2018. godine u blizini Kovina. Tada je automobil u kome se nalazila sa koleginicom Draganom J. i mladićem A. A. kome su gradili kuću u okviru emisije „Kuća od srca“, sleteo u kanal.

Denda je odmah prebačena u Urgentni centar i operisana, a u udesu joj je bilo smrskano lice.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar