Saobracajna nesreca na Ibarskoj magistrali
Saobraćajna nesreća na Ibarskoj magistrali Foto:TANJUG/ MARJAN VUCETIC

U saobraćajnom udesu kamiona i kamioneta, koji se pod još nerazjašnjenim okolnostima dogodio u 11 sati, u selu Lađevci na Ibarskoj magistrali, poginula je jedna osoba, a, kako nezvanično saznajemo, reč je o organizatorki emisije "Kuća od srca" J. M. (47).

Voditelj Žarko Lazić „Kuće od srca“ nije bio sa ostatkom ekipe kada se udes dogodio, dok je organizatorka nakon što je kritičnom stanju prevezena u bolnicu – preminula, a vozač je dobro i u stabilnom stanju.

Foto:printscreen/nstagram./jasminamihajlivic

Lazić kaže da još uvek ne zna šta se dogodilo i da je uviđaj u toku.

Podsetimo, kako se sumnja, udes se dogodio kada je kamion „skanija“, prokupačke registracije, krećući se prema Kraljevu, naleteo na kamionet „fijat“ beogradske registracije u kojem se nalazio deo ekipe poznatog televizijskog serijala „Kuća od srca“, a koji je pokušao da se na glavni uključi sa sporednog puta, sa desne strane puta.

Kako saznaje Nova.rs, organizatorku su spasioci morali da izvlače tako što su sekli automobil.

Od siline udarca kamionet je bukvalno odleteo u kanal kraj desne strane puta i završio uz žičanu ogradu obližnjeg fudbalskog terena.

Saobracajna nesreca na Ibarskoj magistrali
Saobraćajna nesreća na Ibarskoj magistrali Foto:TANJUG/ MARJAN VUCETIC

Teško povređenog muškarca i ženu iz smrskanog kamioneta izvukli su pripadnici kraljevačke vatrogasno-spasilačke jedinice i oni su potom sanitetom preveženi u Opštu bolnicu „Studenica“ u Kraljevu.
Zbog udesa i uviđaja saobraćaj se na ovoj deonici Ibarske magistrale odvijao naizmenično jednom kolovoznom trakom, a više okolnosti pod kojima se nesreća dogodila biće poznato nakon istrage koja je u toku.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar