Igor Dedović Foto: MUP Srbije

Igor Dedović (43) i Stevan Stamatović (43) živeli u stanu u Vari, u istom kvartu u Atini gde se nalazi restoran u kom su likvidirani, u njemu nije bilo droge, niti oružja. Policija je daljom istragom uspela da pronađe njihov drugi stan u Paleu Faliru.

Podsetimo, vođe „škaljarskog“ klana ubijene su 19. januara u prepunom restoranu u Vari pred njihovim ženama i decom. Nakon dvostruke likvidacije, privedene su i supruge koje nisu htele da sarađuju sa policijom, tvrdeći da ne znaju da li njihovi pokojni muževi imaju još stanova u Grčkoj.

„Otkriven je stan u Paleu Faliru koji su iznajmila ubijeni Dedović i Stamatović, ali se veruje da postoji još jedan objekat koji su koristili, a za kojim se i dalje traga. Policija je detaljno pretresla ovaj stan i on je potpuno čist. U njemu nije pronađeno oružje, droga, niti novac, već samo lične stvari i garderoba“ otkrili su izvori iz tamošnje policije, koji objašnjavaju da su iz ovog stana uzeti otisci prstiju, kao i DNK materijal.

Foto: MUP Srbije

„Verujemo da bi otkrivanje toga ko je sve boravio u ovom stanu moglo da pomogne u rešavanju zločina i bitno pomogne istražiteljima“, otkrili su izvori.

Podsetimo, četvorica napadača sa kapuljačama na glavama, u tamnim jaknama i maskirnim pantalonama ušla su u restoran u kom su „škaljarci“ večerali s porodicama. Prišli su stolu i ubili prvo Dedovića, a potom i Stamatovića, koji nisu stigli da odreaguju. Ubice su potom izašle iz lokala i pobegle automobilom koji ih je čekao.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram