Foto:TANJUG/ MINISTARSTVO FINANSIJA UPRAVA CARINA

Carinici su u poslednjih nekoliko dana na prelazu Gradina našli manje količine različitih narkotika namenjenih za ličnu upotrebu, a u novosadskoj pošti su otkrili pošiljku punu epruveta sa semenom marihuane, saopštila je danas Uprava carina.

Na prelazu Gradina u poslednja dva dana u saradnji sa policijom carinici su našli paketiće marihuane, kokaina, hašiša i semena indijske konoplje sakrivene u labelu za usne, kutiji žvakaćih guma, tetrapaku punom soka i u kesi sa smećem.

Foto:TANJUG/ MINISTARSTVO FINANSIJA UPRAVA CARINA

U automobilu nemačke registracije braće, turskih državljana, starih 33 i 37 godina, našli su ručno pravljenu cigaretu marihuane, lateks rukavicu napunjenu ovim narkotikom, nekoliko paketića marihuane i hašiša u dva tetrapaka soka, a u kesi za smeće paketić kokaina zamotan u papirnu maramicu, kao i 60 semenki indijske konoplje.

Na istom graničnom prelazu, među ličnim stvarima 27-godišnji turski državljanin koji je putovao u društvu nešto starijeg državljanina Francuske nađena su dva grumena kokaina, sakrivena među žvakaćim gumama u originalnoj plastičnoj kutiji, a u labelu za usne dva paketića marihuane.

Foto:TANJUG/ MINISTARSTVO FINANSIJA UPRAVA CARINA

U oba slučaja putnike su, zajedno sa otkrivenim narkoticima, preuzeli policija i tužilaštvo.

Kako je saopšteno pre nekoliko dana u novosadskoj pošti otkrivena je pošiljka sedam epruveta sa 43 semenke marihuane poslate iz Kranja u Sloveniji, namenjene primaocu u Temerinu.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar