Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

"Traktor je milio, vozio je dve ogromne bale sena sa njive. On je samo pao tu. Sin je vozio", ispričao je Vladan Jovanović, deda tragično nastradalog dečaka, koji je izgubio život kada je pao pod točkove traktora u selu Brović kod Obrenovca.

„Desilo se za sekundu. Samo sam čuo da je dete skočilo sa krila traktora, sa strane. Unuk mi je bio na blatobranu traktora. Za pola minuta sam dotrčao, kada sam čuo šta se dogodilo. Komšija koji je naišao, skočio je sa svog traktora i uneli su dete u kola, verovatno su sreli uz put Hitnu pomoć iz Obrenovca“, kaže deda nastradalog sedmogodišnjaka i dodaje:

„Uskoro treba da mi dođe supruga, a ona ne zna za tragediju. Ne znam šta da kažem, kako će da bude, kako će da podnese. Niko ništa nije hteo da mi kaže, policija vikala ‘dobro je, dobro je’, a posle 20 minuta saznao sam da je umro. Bio je u nesvesti“, ispričao je on.

Vladan dodaje da još nije svestan šta se zapravo dogodilo i da su mu komšije dale tablete za smirenje.

Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

„Bio je prvi razred, ma dete van sve dece na ovom svetu, po meni. Završio je prvi razred, predlagali su mu da odmah pođe u drugi razred kad je pošao koliko je bio inteligentan“.

Neutešni deka takođe je ispričao, da je nastradali dečak imao mlađeg brata od godinu dana i tri sestre.

„Osmoro unučadi imam od dva sina“, dodao je on na kraju.

Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

„Ovakvu tragediju Brović ne pamti“, kratko su prokomentarisali meštani ovog sela kod Obrenovca, posle današnje nesreće u kojoj je stradao sedmogodišnji dečak.

Podsetimo, sedmogodišnji dečak tragično je nastradao u selu Brović kod Obrenovca danas oko 13.30 sati, kada je pao sa taktora pod točkove mašine, koja je prešla preko njega. Prema nezvaničnim i prvim nepotvrđenim informacijama dete je skočilo sa traktora kojim je upravljao njegov otac G. J. i podletelo pravo pod točkove.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar