Foto: Shutterstock, Nova.rs

Osumnjičeni se tereti za pokušaj ubistva.

Viši sud u Novom Sadu odredilo je pritvor Miletu K. (26) osumnjičenom da je 12. oktobra nožem pokušao da ubije vatrogasca V. N. (46) ispred pijace u Petrovaradinu u Novom Sadu.

Osumnjičenom je određen pritvor do 30 dana zbog sumnje da će ometati postupak uticajem na svedoke, saopšteno je iz Višeg suda u Novom Sadu.

Pročitajte još:

Sumnja se da je on te noći ubo nožem u stomak 46-godišnjeg meštanina i teško ga povredio. Osumnjičeni se tereti za pokušaj ubistva.

Podsetimo, novosadski vatrogasac V.N. (46)  zadobio je teške telesne povrede kada je kod pijace u Petrovaradinu pokušao da smiri dvadesetšestogodišnjeg mladića M.K. koji je napao starijeg čoveka (67) i tom prilikom izboden je u stomak, kada je izlazio iz prodavnice.

„V.N. je prišao mladiću i rečima pokušavao da ga smiri. Nije ga ni pipnuo. Samo mu je govorio da nije uredu da napada i gura starijeg čoveka bez obzira na to šta se desilo i zamolio ga je da ostavi čoveka na miru i da sve reše mirnim putem. Međutim, M.K. je verovatno iznerviran reakcijom vatrogasca koji je samo hteo da pomogne i smiri situaciju izvadio nož i ubo ga u stomak“, rekao je izvor blizak istrazi.

Kako se nezvanično saznaje, M.K. nema kriminalni dosije.

VIDEO: Svedok pokušaja ubistva u Nišu Anica Đaković

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar