Čačak, Atenica, ubistvo, hronika, policija, Ilija G
Foto: Ljubica Sokić/Nova.rs/Privatna arhiva

Pripadnici Sektora unutrašnje kontrole iz Beograda borave u Policijskoj upravi u Čačku, povodom slučaja trostrukog ubistva koje se u noći između petka i subote dogodilo u Atenici.

Kako Morava info saznaje, službenici ovog sektora ispituju sve vezano za okolnosti stravičnog događaja koji je uznemirio javnost u gradu na Moravi, uključujući i postupanje policije u slučajevima kada je osumnjičeni Ilija Glišović prijavljivan za porodično nasilje.

Prema saznanjima, osumnjičeni za teško ubistvo nekoliko puta bio je privođen i hapšen zbog napada na članove uže porodice, kao i zbog posedovanja narkotika. Zbog svog psihičkog stanja boravio je i specijalizovanim psihijatrijskim ustanovama.

Podsećamo, Ilija G. (21), iz Čačka, uhapšen je zbog sumnje da je u petak uveče nožem ubio svoju majku S. G. (49), oca S.G. (54) i dedu M.G. (87) u naselju Atenica. Jezivi zločin dogodio se oko 23 sata, kada je on, koji je više puta prijavljivan policiji zbog nasilja u porodici, nasrnuo na roditelje i dedu i izbo ih nožem do smrti. Njegov rođeni brat Nikola je pronašao tela i masakr prijavio Policijskoj upravi Čačak. Navodno, kako smo dobili informacije od komšija, razbio je prozor i zatekao užasan prizor.

BONUS VIDEO: Policijska akcija nakon trostrukog ubistva u Atenici kod Čačka

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare