Foto:printscreen/instagram/_alexaa_33

Policija je danas uhapsila vlasnicu kafane "Oaza" ispred koje je pretučen Aleksa Stojmenović. Ona je, kako se nezvanično navodi, lagala policiju da nadzorne kamere nisu radile i time učestvovala u prikrivanju ubistva.

Podsetimo, policajci u Nišu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Nišu, intenzivnim radom, identifikovali su i uhapsili O. P. (18) iz Aleksinca zbog sumnje da je izvršio krivično delo teška telesna povreda sa smrtnim ishodom, saopštila je PU Niš, a nalazi obdukcije su potvrdili da je reč o nasilnoj smrti.

„Obdukcijom tela preminulog mladića, utvrđeno je da je njegova smrt nasilna, a ne prirodna. Kobna je bila povreda koju je mladić zadobio u predelu vrata“, potvrdio je izvor.

Takođe, policija je uhapsila i M. S. (26) i Z. T. (18) iz Aleksinca zbog sumnje da je izvršili krivično delo učestvovanje u tuči.

Sumnja se da je O. P, 16. maja, u jednom restoranu u Aleksincu udario mladića (25) i naneo mu teške telesne povrede od kojih je preminuo.

M. S. i Z. T. se sumnjiče da su u istom restoranu učestvovali u tuči.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

Podsetimo, Aleksa je preminuo u niškom Univerzitetskom kliničkom centru od posledica povreda koje je zadobio na proslavi osamnaestog rođendana sestre njegovog druga. Policija je intervenisala nakon što je prijavljena tuča. Mladić je bio u besvesnom stanju, nekoliko gostiju je pokušalo da mu pomogne. Nije imao vidljive povrede, ali je ustanovljeno krvarenje u mozgu.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare