Foto:Screenshot/Facebook/Puls Asfalta

Velibor Ćirović, nekadašnji telohranitelj ubijenog vođe zvezdarskog klana Sredoja Šljukića Šljuke, uhapšen je danas u Beogradu.

Ćirović se, kako prenosi Kurir, sumnjiči da je u noći između 2. i 3. jula pokušao da ubije gosta ispred jednog restorana na Novom Beogradu. Izvor Kurira otkriva da se nekadašnjem Šljukinom telohranitelju na teret stavljaju pokušaj ubistva, izazivanje opšte opasnosi i nedozvoljeno nošenje oružja.

Na rasvetljavanju svih okolnosti ovog događaja, podsetimo, intenzivno su radili Ministarstvo unutrašnjih poslova i Više javno tužilaštvo u Beogradu.

PROČITAJTE JOŠ:

Podsetimo, pucnjava zbog koje je uhapšen Ćirović dogodila se ispred restorana na Savskom keju. Navodno je vatrenom obračunu prethodila svađa, a potom i sukob tokom kog je Ćirović uboden u stomak.
Inače, Ćirović je javnosti postao poznat posle sahrane Strahinje Stojanovića koji je pre dve godine raznet u eksploziji bombe podmetnute pod njegov automobila na Novom Beogradu. Na sahrani Stojanovića, uhapšeni je nosio kovčeg.

„Ćiroviću je, osim Sredoja Šljukica, s kojim je bio blizak, ubijen i prijatelj Strahinja Stojanović, inace dobro poznat policiji. Stojanović je u septembru 2020. godine raznet bombom na Novom Beogradu dok je sa svojom devojkom, Kolumbijkom Sonjom Suarez Gomez, išao na auto-trke na Ušcu. Koliko su bili bliski, govori i podatak da mu je Cirović nosio sanduk na sahrani“, otkriveno je tada.

Ćirović je navodno i ranije bio akter incidenata. Na njega je, kako smo pisali, pucano 2015., a nekoliko dana nakon toga zapaljeni su mu automobili. Nešto kasnije Ćirović se zakucao u vozilo interventne jedinice.

BONUS VIDEO: Darko Šarić Hapšenje

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar