Foto: PrintscreenFacebook/CBS Chicago ; printscreen/instagram.com/winners_freight_llc

Zajedno sa Nikolom M. (29), kog je kolega upucao u prostorijama njegove firme u Čikagu, nakon čega je od zadobijenih povreda preminuo, ranjena je još jedna devojka, a kako lokalni mediji prenose da je reč o ženskoj osobi iz Severne Makedonije.

Portal Serbian Times objavio je da je Amerikanac, čiji identitet policija još nije saopštila, započeo svoj krvavi pir u kancelariji firme za transport „Winners Freight LLC“ čiji je vlasnik ubijeni Srbin, a nastavio je u drugoj kompaniji čije se prostorije nalaze u istoj poslovnoj zgradi. Vlasnik te druge kompanije je Makedonac, a ženska osoba koja je ranjena je takođe iz Severne Makedonije.

Foto: PrintscreenFacebook/CBS Chicago

Kako je objavio portal, zdravstveno stanje ranjene devojke, Makedonke, stabilno je i ona se nalazi van životne opasnosti.

Ranije je objavljeno da je ubica radio u kompaniji „Winners Freight LLC“ nedavno, nakon što je lično zvao Kragujevčanina i zamolio ga da ga primi na posao. Odvezao je samo jednu vožnju, a šta ga je motivisalo na ovako stravičan zločin utvrdiće policija.

Naoružani napadač je zatim pobegao sa lica mesta, da bi ga ubrzo zatim policija pronašla nedaleko odatle, u Medison ulici. Kada je opkoljen i pozvan da se preda, osumnjičeni je naočigled policajaca pucao sebi u glavu.

Kako je ranije objavio NBC Čikago, očevici su ispričali da se najpre čulo nekakvo komešanje.

Foto:printscreen/instagram.com/winners_freight_llc

„Trčali su po parkingu kao izbezumljeni. Bila je jedna osoba koja je trčala okolo i govorila ‘ubio me je, upucao me je’. Kada je druga osoba izašla, ponovila je isto“, rekao je očevidac NBC Chicago.

Policija je odmah došla na lice mesta i počela je da pretražuje teren u potrazi za osumnjičenim.

Bonus video: Mesto zločina kod Smederevske Palanke

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar