Foto:printscreen/instagram.com/winners_freight_llc

Kragujevčanin Nikola M. (29) juče je u poslepodnevnim časovima ubijen u predgrađu Čikaga nakon što je na njega iz pištolja pucao vozač koji je vozio u njegovoj firmi. Počinilac, Afroamerikanac čiji identitet policija još nije potvrdila, ranio je tom prilikom još jednu žensku osobu makedonske nacionalnosti u istoj zgradi.

Incident sa smrtnim ishodom desio se u kancelariji transportne kompanije “Winners Freight LLC” čiji je vlasnik Srbin, a krvavi pir napadač je nastavio u drugoj kompaniji (“Force”) koja se nalazi u istom objektu, a čiji je vlasnik Makedonac. Nakon što ga je policijska potera stigla kod obližnje pumpe osumnjičeni za ubistvo izvršio je samoubistvo pucajući sebi u glavu.

Foto:printscreen/instagram.com/winners_freight_llc

Nikola Mišović nije ostao na mestu mrtav, ali je na žalost preminuo na putu do bolnice.

Prema informacijama Serbian Times-a, ubica je u kompaniji “Winners Freight LLC” počeo da radi nedavno, nakon što je lično žrtvu zvao i zamolio ga da ga primi na posao. Kako je portal naveo, on je u Srbinovoj firmi  Odvezao je samo jednu vožnju, posle koje je iz još nerazjašnjenih razloga banuo u kancelariju kod Nikole M. i posle niza uvredljivih reči na račun Srba ispalio u njega smrtonosni hitac.

Nakon toga je otišao u prostorije kompanije “Force” koje se naleze u istoj zgradi, a u kojoj je prethodno zbog problematičnog ponašanja dobio otkaz, i ranio devojku.

Foto: PrintscreenFacebook/CBS Chicago

Sve se ovo dešavalo između 15.00 i 15.30 časova.

Naoružani napadač je zatim pobegao sa lica mesta, da bi ga ubrzo zatim policija pronašla nedaleko odatle, u Medison ulici. Kada je opkoljen i pozvan da se preda, osumnjičeni je naočigled policajaca pucao sebi u glavu.

Foto: PrintscreenFacebook/CBS Chicago

Proglašen je mrtvim na licu mesta, saopštila je policija.

Bonus video: Prijedor pod opsadom posle ubistva policajca

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare