Karaburma, ulica Mije Kovačevića, hronika, sin ubio majku, ubistvo, zgrada, mesto nesreće
Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

U ulici Mije Kovačevića 11a na Paliluli danas se dogodila stravična tragedija u kojoj je sin D. P. (55) nožem usmrtio svoju majku. Policija je pronašla oružje kojim je počinjeno ubistvo, a osumnjičeni se sam predao policiji. Komšije ističu da se u šoku, kao i da ništa neobično nisu primetili.

U zgradi u kojoj su živeli sin i majka, stanove mahom iznajmljuju studenti, a kako su otkrili u razgovoru za Nova.rs, svi su u neverici i u šoku.

Komšije navode da nisu poznavali sina ubijene. Nesrećna žena živela je sa nepokretnim mužem, o kome se brinula, a kako nezvanično saznajemo sa terena, čovek je u trenutku ubistva bio u stanu.

Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

„Bila je fina žena, njenog sina nismo viđali uopšte“ kaže jedna od komšinica.

U zgradi u kojoj su živeli, poznavao ih je mali broj ljudi.

Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

„Nismo ni znali da ima sina, znam da ima nepokretnog muža, uvek je zaista bila fina“, navodi komšinica.

Ubistvo se doogdilo nešto pre podneva, a niko od stanara u zgradi nije čuo ni video ništa neobično. Stanari su istakli kako ni ranije nije bilo incidenata, niti su čuli buku i svađe.

„Nikada se nije žalila na sina, ona je divna žena, pominjala je sina kako dođe i pričuva oca dok ona ode do prodavnice.. Baš sam je juče video, sve najlepše imam o njoj da kažem“ rekao je jedan od komšija.

****

BONUS VIDEO: Mesto zločina kod Smederevske Palanke

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare