Foto: p.forsberg / Alamy / Profimedia, Dragan Mujan/Nova.rs

Sudija Apelacionog suda Miodrag Majić objavio je na Tviteru da je juče ujutru u zgradu suda stigla dojava o bombi, ali da niko nije pogledao mejl sve do poslepodneva.

„Kažu da je dojava o bombi u sud stigla jutros oko 9 h a zgrada je tek sada ispražnjena. Navodno sve do sada niko nije pogledao mejl. Građani pogrešno veruju da je pravosuđe neažurno samo kada se o njihovim životima radi. Nije! Neažurnost se sasvim nepristrasno distribuira“, napisao je Majić na Tviteru.

Da podsetimo, jutros su ponovo na adrese osnovnih i srednjih škola širom Beograda, stigle dojave o postavljenim bombama, a planirano je da nastava bude onlajn.

U pismu koje je stiglo na adrese ovih škola, a po prvi put i jedog vrtića, piše:

„Ne mogu u potpunosti da razumem šta me tera da napišem ovo pismo. Ovo će možda biti neophodno da bi se ostavilo bar neko objašnjenje za mnoge radnje. Četvrtak, 11. novembar 2021. Beograd, uveče. Video sam mladu devojku. U meni se sve ‘srušilo’, a ja sam jurio za njom. Čuvši moje korake, okrenula se, ali ja sam je sustigao, zgrabio za vrat i odvukao na smetlište. Počela je da se opire, a onda sam joj prerezao vrat nožem. Počinio sam 3 slična ubistva mladih devojaka u Srbiji. Tela su raskomadana i zakopana u poljima. Samo sam pokušao da posao obavim brzo i bezbolno. Umoran od ovog užasnog života. Ništa se ne menja – svi mi se smeju, niko ne vidi za šta sam sposobna. Ja nemam budućnost. Imam oružje. Mnogo oružja. Ubiću se, odnevši što više života. Ako postoji raj na svetu, onda će deca sigurno otići tamo, a ako nema raja, onda ću ih spasiti od patnje ovde na zemlji“, navodi se u mejlu koji su primile škole širom Beograda, a do kog je došao list Danas.

BONUS VIDEO: Anketa – Pitali smo građane šta misle o dojavama bombi?

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare