Foto:Shutterstock

Državljanin Srbije uhapšen je u Španiji zbog krađe ženske torbe iz kampera na jednoj pumpi u Kataloniji 6. avgusta, dok se za njegovim pomagačem traga.

Pljačka o kojoj pišu španski mediji odigrala se u zoru 6. avgusta, oko 5.00 sati, dok je žrtva spavala sa suprugom u kamperu parkiranom na stajalištu. Muškarac je čuo buku, trgao se iz sna i u tom trenutku ugledao muškarca kako krade torbu njegove žene. Lopov i njegov saučesnik pobegli su u automobil, a muškarac je krenuo za njima i pokušavajući da ih stigne, uhvatio se za haubu automobila i retrovizor, dok su oni pokretali vozilo. Kradljivci su ga na haubi „nosili“ još desetak metara, sve dok nije pao na zemlju i povredio nogu.

Hapšenje osumnjičenih odigralo se 15. avgusta i nakon što je saslušan, lopovu je određen pritvor. Kako piše lavanguardia.com, a prenosi Blic.rs, katalonska policija intenzivno radi na utvrđivanju ideniteta drugog počinioca. U pojedinim medijima provlači se informacija da je lopov Srbin, dok drugi pišu da je bosanski državljanin.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar