Foto:Screenshot/Instagram/southpaw993

Nakon što je policija uhapsila istaknutog opštinskog funkcionera vladajuće partije iz Kladova, zajedno sa lokalnim zelenašem I reketašem, na ulicama ove pogranične varošice zavladao je potpuni haos, a poslednji u nizu incidenata zabeležen je kada je jedan svedok prijavio da mu je jedan mušakarac pretio kako bi promenio iskaz.

Stefan Panić priveden je nakon što ga je policiji prijavio jedan mladić koji je nedavno saslušan u okviru istrage koja se vodi protiv koordinatora Kancelarija za mlade u Kladovu i kik boksera Darka Stevanovića. On je uhapšen prošlog vikenda zajedno sa Lukom Otaševićem (24) poznatim zelenašem iz tog grada, a na meti im se našao mladić, inače povratnik iz SAD I to samo zato što je svoj novac dao prijateljima na pozajmicu, kako bi uhapšenom mogli da otplate nagomilani zelenaški dug.

“Svedok je prijavio da ga je Panić sačekao ispred kuće. Rekao mu je: “Čitao sam tvoj iskaz, moram ti reći da nije dobar i da moraš da ga menjaš. Razmišljaš li o tome šta će biti za mesec dana kada puste ove? Svedok je odmah otišao u policiju koja je privela Panića”, kazao je naš dobro obavešten izvor.

On dodaje da je Panić ubrzo sproveden u tužilaštvo.

“Osumnjičeni je saslušan i protiv njega će biti podneta krivična prijava zbog ometanja pravde. On je negirao krivicu, a zbog činjenice da zasad nema drugih dokaza koji upućuju na to da jeste uputio pretnje, nije bilo elemeneta da mu se odredi pritvor, već je pušten da se brani sa slobode”, kazala je za portal Nova.rs Viša javna tužiteljka Ksenija Branković.

Pročitajte još:

Podsetimo, dvojica osumnjičenih Darko Stevanović I Luka Otašević terete se da su 14. maja u večernjim satima u okolini Kladova, uz pretnju puškama od oštećenog uzeli ugovore i priznanice o dugovanju koje je oštećeni zaključio sa svojim dužnicima, te da se sumnja da je vrednost oduzetih ugovora i priznanica 80.000 evra.

„Stevanović je kik bokser i udarna pesnica SNS-a u Kladovu. Inače je i koordinator Kancelarije za mlade u Kladovu i predsednik njihove omladine, a iza sebe ima više krivičnih i prekršajnih prijava. Međutim, sve one, do pre nekoliko dana, nalazile su se u nečijoj fioci“, kaže naš izvor.

On tvrdi da je Stevanović služio za obavljanje prljavih poslova za SNS u Kladovu.

Pročitajte još:

„Stevanović je radio i na projektima međunarodne saradnje, koje se dodeljuju iz sredstava EU, a predstavljali su ga kao elektroinžinjera, iako on nema završenu ni srednju školu. Postoje prijave protiv njega i za to, ali se do sada ništa nije preduzimalo“, kaže izvor našeg portala.
Što se drugog uhapšenog tiče, kako kaže izvor, reč je o zelenašu i, kako kaže, osobi koja iza sebe ima više krivičnih prijava i kome „pola grada“ duguje.

Ko je pucao u Petrovom selu?
Kako portal Nova.rs saznaje, u okviru istrage koja je pokrenuta protiv dvojice uhapšenih, naloženo je veštačenje kako bi se utvrdilo ko je pucao iz oružja, čije su čaure pronađene u Petriovom selu. Ovde su osumnjičeni odveli svoju žrtvu kako bi ga zastrašili I primorali da uzme svoj nova koji je dao njihovim dužnicima. Ispaljeno je nekoliko hitaca iz automatskog oružja, a da li su obojica pucali trebalo bi da pokaže DNK veštačenje.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare