Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs

Policija, porodica i meštani sela Skorica kod Ražnja tragaju za penzionisanim lekarom iz Ćuprije M. M. (65) koji je u nedelju nestao u polju nedaleko od tog sela.

Kako agencija Beta saznaje od meštana, M.M. i njegova supruga, takodje lekar, prošetali su do polja kako bi obišli svoju njivu, a pri povratku u selo, supruga se nakratko zaustavila kako bi nabrala trešnje pored puta.

„Kada se okrenula doktora nigde nije bilo. Najpre je pomislila da se bez nje vratio u selo, ali kad je došla kući nije ga bilo“, kazala je meštanka.

Nestali lekar i njegova žena žive u Ćupriji, ali imaju porodičnu kuću i imanje u Skorici.

„Doktor je u poslednje vreme imao zdravstvene tegobe pa se sada svi pribojavaju da nije pao negde i da zbog toga nije u stanju da se vrati kući“, rekla je stanovnica Skorice.

Meštani su kazali je potraga za nestalim lekarom danas usmerena ka selima Striža i Drenovac, jer je navodno jedan od kamiondžija tamo video starijeg muškarca koji odgovara opisu nestalog.

U Policijskoj upravi u Nišu rekli su agenciji Beta da su obavešteni o nestanku muškarca u ataru sela Skorica i da policija za njim intenzivno traga.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare