Sin Olivera Ivanovića, Janko Ivanović Foot:N1

Sin Olivera Ivanovića, Janko Ivanović izjavio je za N1 da odugovlačanje istrage ubistva o njegovom ocu otežava čitavu situaciju njegovoj porodici, kao i da do sada nije razgovarao sa predstavnicima istražnih organa o istrazi ubistva. On je istakao da sve vesti koje se tiču njegovog oca saznaje iz medija.

„I dalje veoma teško to podnosimo. Veliki je to gubitak za sve nas. Mi smo se nadali da će se to sve brzo završiti, međutim, ovo odugovlačanje otežava čitavu situaciju. Teško je predvideti kraj, kada će to biti, tako da sve ovo doživljavamo sa jednim velikim nestrpljenjem“, navodi Janko Ivanović za N1.

Govoreći o obeležavanju godišnjice, kaže da ih porodica doživljava jako emotivno, kao i da nikome lako ne pada godišnje podsećanje na njegovo ubistvo.

„Opet, kada vidimo koliko prijatelja dođe da nam pruži podršku, bude malo lakše. Pomešana su nam osećanja. Olakšica je kada nam dođu ljudi, kada nas podrže, i to olakšava čitavu situaciju“, kazao je on.

Prema njegovim rečima, nije razgovarao sa predstavnicima istražnih organa o istrazi, već je u ime porodice to radio njegov stric, Miroslav Ivanović. Dodaje i da je porodica od nana kada se dogodilo ubistvo informacije saznavala isključivo iz medija.

„Bez ikakvog kontakta smo sa istražnim organima Prištine i Beograda“, istakao je Ivanović.

BONUS VIDEO: Godišnjica ubistva Olivera Ivanovića. Ko opstruiše istragu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar