Ivan Kontić Foto: MUP

Ivan Kontić, koji je pre gotovo tri nedelje brutalno pretukao mladića u Jevrejskoj ulici u Novom Sadu, a potom mu i slomio obe ruke dok je bio u nesvesti, direktor je firme koja je osnovala kladionice "Maxbet", pokazuju zvanični podaci Agencije za privredne registre.

Zakonski zastupnik, odnosno direktor firme „Doo Ju Krijkos za unutrašnju i spoljnu trgovinu, usluge i ugostiteljstvo Novi Sad“, kako je puno ime firme u okviru koje posluje „Maxbet“, jeste Ivan Kontić, nasilnik koji je pre tri nedelje brutalno pretukao dvadesetosmogodišnjeg mladića, slomio mu obe ruke dok je žrtva bila u nesvesti.

ju krijkos

Foto:apr.gov.rs

Kompanija Maxbet, kako stoji na njihovom zvaničnom sajtu, nastala je 1997. godine pod imenom „JuKrijkos“ u Zrenjaninu. Onda je 2008. godine dobila novo ime „Maxbet“, i preselila se u Novi Sad. Danas je kompanija, koja, kako stoji na njihovom sajtu, posluje u Srbiji, ali i u BiH, Crnoj Gori i od skora u Africi.

Podsećanja radi, snimak brutalnog prebijanja mladića dospeo je u javnost pre dva dana, a na njemu se vidi kako mladić brutalno prebija drugog mladića, a potom mu, dok je žrtva u nesvesti, lomi obe ruke. Policija je juče saopštila da radi na rasvetljavanju slučaja prebijanja dvadesetosmogodišnjeg mladića, od trenutka kada je ovaj događaj prijavljen.

Evo i duže verzije snimka prebijanja mladića u Novom Sadu. Taman da neobaveštena policija može sve da indetifikuje. Zemlja nam klizi u divljaštvo i ja tvrdim da je vlast za to odgovorna jer ovakvi uživaju punu zaštitu sistema!!! Da ja ovo nisam objavio ne bi ni bilo reakcije i sve bi leglo kao da se nije ni desilo.

Posted by Мирослав Паровић on Субота, 12. септембар 2020.

MUP je naveo i da su istog momenta o svemu obavestili nadležno tužilaštvo, kao i da su do sada obavili razgovore sa oštećenim, ali i sa više lica koji su te večeri bili prisutni na mestu događaja. MUP je nešto ranije saopštio da intenzivno tragaju za Ivanom Kontićem, koji je žrtvi naneo teške telesne povrede.

Iz Kliničkog centra Vojvodine saopšteno je sinoć da je pacijent M. M. primljen u Urgentni centar 24. avgusta u večernim satima sa teškim telesnim povredama: prelomom podlaktice, multriplim povreda mekih tkiva glave i lica, grudnog koša i karlice. Nakon hitnog, blagovremeno sprovedenog dijagnostičkog protokola i zbrinjavanja pacijent je, kako stoji u saopštenju, posle neophodnog hospitalnog zbrinjavanja otpušten na dalje kućno lečenje.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare