koronavirus kcv
Foto: N1

Klinčki centar Vojvodine večeras se oglasio povodom medijskih natpisa o brutalnom premlaćivanju mladića pre 19 dana u Jevrejskoj ulici u Novom Sadu, zbog čega je izdata policijska potraga za Ivanom Kontićem, koji je identifikovan i osumnjičen za jezivo premlaćivanje.

„Pacijent, M.M. (28) primljen je u Urgentni centar 24. avgusta u večernjim satima sa teškim telesnim povredama: prelomom podlaktice, multiplim povredama mekih tkiva glave i lica, grudnog koša i karlice. Nakon hitnog, blagovremeno sprovedenog dijagnostičkog protokola i zbrinjavanja pacijent je nakon neophodnog hospitalnog zbrinjavanja otpušten na dalje kućno lečenje“, saopštio je večeras Klinički centar Vojvodine.

Inače, iako se jezivo premlaćivanje dogodilo 24. avgusta ove godine, o tom slučaju nije se znalo ništa dok političar Miroslav Parović nije na društvenim mrežama objavio prvo kraći, a danas i duži snimak jezivog ižvljavanja nad mladićem, čiji su inicijali večeras pušteni.

U srpskim medijima je bilo mnogo nagađanja o zdravstvenom stanju povređenog mladića, a Nova.rs iz svojih izvora saznala je da je prebijeni mladić posle ukazane lekarske pomoći i stavljanja gipsa na ruke, pušten na kućno lečenje i da se oporavlja.

Načelnik novosadske policije oglasio se večeras saopštenjem u kome je naveo da je policija na ovom slučaju radila od kad je prijavljen kao i da je žrtva prebijanja saslušana. Takođe, naveli su i da su još neke osobe koje su prisustvovale ovom nasilju, saslušane.

Inače, MUP Srbije danas kasno popodne saopštio je  da intenzivno traga za Ivanom Kontićem (1990) osumnjičenim da je, u Jevrejskoj ulici u Novom Sadu, pretukao dvadesetosmogodišnjeg mladića i tom prilikom mu naneo teške telesne povrede.

“Pozivamo građane, ukoliko imaju bilo kakvu informaciju o osobi sa fotografije, da se jave Policijskoj upravi Novi Sad na broj telefona 064-892-3876 ili na broj u Ministarstvu 011-362-7223”, saopštio je MUP Srbije.

MUP je istakao i da je Ministarstvo unutrašnjih poslova u intenzivnom kontaktu sa organima nadležnim za davanje naloga za raspisivanje međunarodne Interpolove poternice.

Posetimo, na društvenim mrežama juče se pojavio stravični video-snimak, napravljen u Novom Sadu, na kome se vidi kako mladić brutalno tuče drugog muškarca, a potom mu, dok leži u besvesnom

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare