Foto: Printscreen/Facebook/Miroslav Parovic

Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je da su netačne informacije da je brutalno pretučeni mladić iz Novog Sada preminuo.

Pročitajte još:

Povodom informacije koja se proširila društvenim mrežama, da je brutalno pretučeni mladić iz Novog Sada preminuo, Ministarstvo unutrašnjih poslova reagovalo je  demantijem, i poručilo da se radi o neistinitoj informaciji.

„MUP saopštava da su netačni navodi na društvenim mrežama, da je 28 – godišnji mladić koji je pretučen u Jevrejskoj ulici u Novom Sadu preminuo.

Apelujemo još jednom na sve da ne šire netačne informacije, da ne uznemiravaju javnosti i da ne otežavaju rad nadležnim institucijama“, saopštio je MUP.

Podsećamo da je policija u Novom Sadu identifikovala je muškarca za koga se sumnja da je, u Jevrejskoj ulici u ovom gradu, pretukao dvadesetosmogodišnjeg mladića i tom prilikom mu naneo teške telesne povrede.

„Intenzivno tragamo za I. K. (30) zbog sumnje da je dvadesetosmogodišnjem mladiću zadao više udaraca u predelu glave i tela, usled čega je on izgubio svest, a nakon toga je oštećenom polomio obe podlaktice “ saopštila je policija.

Video zapis ove tuče stigao je do javnosti, koja je reagovala zgroženo na nasilje koje se desilo u Novom Sadu.

Tokom jučerašnjeg dana policija je saopštila da intenzivno traga za osumnjičenim i pozvala građane da se jave ukoliko imaju informacije o njemu. Mediji su javili da odbegli osumnjičeni nije poznat samo srpskoj policiji nego i crnogorskoj, i da je zapravo on crnogorski državljanin koji je pre dve godine hapšen u Nikšiću zbog oružja.

 

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare