Foto: Printscreen/Facebook/Miroslav Parovic

Miroslav Parović, lider Narodnog slobodarskog pokreta iz Novog Sada, objavio je danas duži snimak brutalnog prebijanja mladića ispred jedne kladionice u Novom Sadu, a koji otkriva nove detalje kako je mladić brutalno pretučen i kako su mu polomljene obe ruke, kao i sve aktere koji su učestvovali u njegovom prebijanju, a zatim mirno posmatrali kako I.K. do kraja sakati žrtvu.

Naime, novi snimak prikazuje detaljno kako je mladić brutalno pretučen i da je u ovoj tuči učestvovalo više osoba. Na snimku koji je Parović objavio vidi se provosumnjičeni kako žrtvu hvata rukama za vrat, ali vidi se i još jedan mladić koji vuče kasnije zverski pretučenog za majicu i udara ga prvo kolenom u leđa, a zatim pesnicom u glavu.

Foto: Printscreen/Facebook/Miroslav Parovic

Dok jedan radnik obezbeđenja pokušava da rastavi žrtvu i nasilnika, mladić koji se na početku snimka vidi kako kolenom i pesnicom udara žrtvu, sada ga šutira u glavu dok grupa mladića sve nemo posmatra. Nasilje se nastavlja neprestanim uletanjem mladića u sivoj majici, koga obeztbeđenje pokušava da spreči i drži ga po strani dok prvoosumnjičeni nastavlja brutalno pesničenje, a na kraju i okretanje tela onesvešćenog mladića  sa namerom da mu polomi ruke.

Evo i duže verzije snimka prebijanja mladića u Novom Sadu. Taman da neobaveštena policija može sve da indetifikuje. Zemlja nam klizi u divljaštvo i ja tvrdim da je vlast za to odgovorna jer ovakvi uživaju punu zaštitu sistema!!! Da ja ovo nisam objavio ne bi ni bilo reakcije i sve bi leglo kao da se nije ni desilo.

Posted by Мирослав Паровић on Субота, 12. септембар 2020.

Snimak beleži i trenutak kada jedan od radnika obezbeđenja prilazi nasilniku, ali on za kratko prekida pesničenje i prstom mu preti, posle čega se on povlači dok ostalo obezbeđenje posmatrače gura.

Na kraju snimka mladići se razilaze, dok žrtva u besvesnom stanju ostaje da leži.

Kako je saopštila novosadska policija radi se o muškarcu sa inicijalima I.K. (1990) godište.

Foto: Printscreen/Facebook/Miroslav Parovic

Po Novom Sadu o ovom zločinu kolaju različite priče i glasine o kome se zaista radi. Pa tako postoje dve nepotvrđene verzije o imenu nasilnika. Prema jednoj, radi se o Iliji K. a prema drugoj o Ivanu K. Navodno je šef obezbeđenja lanca poznate kladionice, međutim, za sad to nije moguće potvrditi. Policija i dalje traga za prvoosumnjičenim, a da li će biti procesuirani i drugoosumnjičeni ostaje koji se  jasno vidi na slici za sada nema informacija.

 

Komentari

Svi komentari (45)