Prvoslav Pajić i Slavica Đilas, otac i majka deteta Foto:Aleksa Momčilović/Nova.rs

Policija je stigla u kuću u Grockoj, u kojoj se odvilo jezivo porodično nasilje, kako bi uhapsili majku koja je zverski pretukla ćerku (3), javlja naš reporter sa lica mesta.

Kako saznajemo, policija je stigla u Grocku i trenutno hapse majku nasilnicu.

Foto:Aleksa Momčilović/Nova.rs

Pre hapšenja, osumnjičena je iznela sramne tvrdnje, da nije kriva i da joj je „majka sve namestila“. Ispričala je da ju je majka navodno naterala da pretuče svoju ćerku pod pretnjom da će ubiti njenog sina. Rekla joj je, prema njenim rečima, da će ona sve to da snimi.

Pročitajte još:

Ona navodi da njena majka živi sa njima u kući, a da je Zoran, suprug njene majke koji je u zatvoru.

Podsetimo, snimak jezivog zlostavljanja obišao je društvene mreže i izazvao bes i gnev korisnika, koji su se ujedinili u nameri da se dete sa snimka pronađe i zbrine na bezbedno, ali i da se majka kazni.

Ubrzo se oglasilo i Drugo osnovno javno tužilastvo u Beogradu koje je odmah nakon saznanja o video snimku na kojem se vidi kako majka udara maloletno dete, sazvalo vanredni sastanak Grupe za koordinaciju i saradnju za Opštini Grocka i u saradnji sa Centrom za socijalni rad i policijskom stanicom Grocka odmah preduzelo sve mere u cilju utvrđivanja svih okolnosti vezanih za predmetni događaj i zaštite maloletnog lica.

Komšije su istakle kako je i ranije bilo slučajeva porodičnog nasilja u ovoj porodici, kao i da je policija često dolazila.

BONUS VIDEO: Protest protiv nasilja nad ženama

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare