Za majkom koja je surovo pretukla svoju ćerku (3) se i dalje traga, a komšije za Nova.rs ističu kako je policija često dolazila u ovu porodičnu kuću u Grockoj, upravo zbog nasilja u porodici.

Kako ističu komšije, oni su često videli policijski automobil ispred porodične kuće majke nasilnice.

„Stalno dolazi policija kod njih zbog nasilja u porodici. Majka ima oko 20 godina, a otac deteta oko 70 godina. Sa njim je živela i njena majka ranije… Strašno“, pričaju meštani Grocke.

Ubrzo se oglasilo i Drugo osnovno javno tužilastvo u Beogradu koje je odmah nakon saznanja o video snimku na kojem se vidi kako majka udara maloletno dete, sazvalo vanredni sastanak Grupe za koordinaciju i saradnju za Opštini Grocka i u saradnji sa Centrom za socijalni rad i policijskom stanicom Grocka odmah preduzelo sve mere u cilju utvrđivanja svih okolnosti vezanih za predmetni događaj i zaštite maloletnog lica.

Pročitajte još:

Rezultat vanrednog sastanka je da su utvrđeni identiteti svih učesnika događaja, da su dva maloletna lica pregledana od strane lekara tokom noći, nakon čega su izmeštena iz porodice u odgovarajuću ustanovu socijalne zaštite, a da je za majkom raspisana potraga, s obzirom na to da nije dostupna državnim organima, saopštilo je Drugo osnovno javno tužilaštvo.

„Vidi se da sa njom nešto nije u redu, kao i sa njenom majkom. On deluje kao dobar čovek, prodaje stare stvari da zarade za porodicu“, pričaju uznemirene komšije.

Oglasio se i otac maltretiranog deteta Prvoslav Pajić, koji je istakao kako samo želi da mu se deca vrate kući. Takođe, on je izjavio kako njegova žena „nije jako tukla dete“.

„Snimak je napravila njena majka Lidija Đilas koja je došla da se obračuna sa ćerkom jer je svedočila da je njen očuh Zoran tukao njenu majku i zbog toga je u zatvoru. Vređala je i pretila pa je moja žena malo udarila dete, ali nije je jako tukla. Od juče hleb nisam stavio u usta, samo da moja deca budu sa mnom“, izjavio je otac dece.

Podsetimo, na društvenim mrežama se pojavio uznemirujući video snimak, na kojem se vidi kako žena zverski tuče svoju ćerkicu, dok dete neprestano plače.

BONUS VIDEO: Izjava oca maltretiranog deteta iz Grocke

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar