Foto: Facebook

Nakon saslušanja pripadnika organizovane kriminalne grupe koja se tereti da je izvršila krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela i posredovanje u prostituciji, Tužilaštvo za organizovani kriminal je sudiji za prethodni postupak Posebnog odeljenja Višeg suda u Beogradu predložilo da se svim okrivljenim odredi prtivor zbog opasnosti od bekstva, uticaja na svedoke i opasnosti da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti ili izvršiti neko drugo krivično delo.

Pritvor za predložen za Nedu B., Samira B, Ninu R, Milicu M, Milicu O. i Vesnu V.

Podsetimo, grupa makroa, na čijem čelu je prema nezvaničnim informacijama bila Neda B, sumnjiči se da je od od novembra 2021. do jula 2022. godine podvodila devojke, reklamirajući njihove seksualne usluge putem sajtova za oglašavanje.

Policija je juče saopštila da se sumnja da su organizovali predaju više osoba ženskog pola trećim licima, korisnicima usluga u cilju pružanja seksualnih usluga, a novac stečen na taj način delili su između sebe u skladu sa zadacima koje su obavljali i sa tim novcem su pokrivali i troškove koje su imali tokom obavljanja ovih nelegalnih radnji.

Bonus video: Hapšenje grupe makroa

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar