Foto: Facebook

Neda B. (34), njen suprug Samir B. (44), Nina R. (32), Milica M. (26), Vesna V. (62) i Milica O. (49) uhapšeni su zbog sumnje da su, kao organizovana kriminalna grupa, posredovali u vršenju prostitucije.

Grupa makroa, na čijem čelu je prema nezvaničnim informacijama bila Neda B, sumnjiči se da je od od novembra 2021. do jula 2022. godine. podvodila devojke, reklamirajući njihove seksualne usluge putem sajtova za oglašavanje.

Foto: Printscreen MUP Srbije/video

Policija je juče saopštila da se sumnja da su organizovali predaju više osoba ženskog pola trećim licima, korisnicima usluga u cilju pružanja seksualnih usluga, a novac stečen na taj način delili su između sebe u skladu sa zadacima koje su obavljali i sa tim novcem su pokrivali i troškove koje su imali tokom obavljanja ovih nelegalnih radnji.

Foto: Printscreen MUP Srbije/video

Prilikom pretresa kod njih su pronađeni mobilni telefoni, SIM kartice i nalozi za uplatu kao dokazi o novčanim transakcijama.

Prve informacije iz istrage ukazuju na to da je grupa devojke podvodila za 150 do 200 evra za noć u raznim beogradskim hotelima.

Imali su jasno podeljene uloga, pa je tako „posao“ Samira B. bio navodno da se stara o bezbednosti devojaka i odvozi ih na dogovorena mesta.

Bonus video: Snimak hapšenje osumnjičenih zbog prostitucije

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar