Foto:Shutterstock

Osnovno javno tužilaštvo u Nišu predložilo je određivanje pritvora za Miroslava Č. (53) zbog sumnje da je u nedelju iz nehata usmrtio lovca Predraga M. (53) tokom lova na divlje svinje.

Kako prenose beogradski mediji osumnjičeni je na saslušanju pred sudom izneo odbranu, ali detalji o tome kako se branio nisu poznati. Inače Miroslava Č. saslušaće i sudija za prethodni postupak Osnovnog suda u Nišu koji će odlučiti o predlogu tužilaštva za određivanje pritvora.

Miroslav Č. osumnjičen je da je počinio krivično delo „nehatno lišenje života“ za koje je zaprećena kazna do pet godina zatvora.

Potsetimo, u nedelju za vreme lova na divlje svinje u selu Kaletincu kod Gadžinog Hana na jugu Srbije od posledica ranjavanja i pogotka lovačkom puškom preminuo je Predrag M. Na njega je iz lovačke puške pucao drug iz osnovne škole Miroslav Č., koji se posle ove tragedije navodno pravdao da se sapleo i da je puška nehatom opalila.

Međutim, pojavila se još jedna verzija kako je došlo do tragedije koja kaže da je Miroslav Č. pucao iz puške u grmlje kad je čuo da je nešto šušnulo.

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar