Foto: Arhiva Nova.rs

Odbrana Zorana Marjanovića, kom je danas nastavljeno suđenje za ubistvo supruge i pevačice Granda Jelene Marjanović, zatražila je od suda da kao svedoke sasluša dve turbo-folk pevačice Sandru Afriku i Indiru Indi Aradinović, koje su, kako su naveli, u televizijskim emisijama više puta govorile o odnosu supružnika Marjanović.

Advokati su naveli da sud treba da čuje svedočenje ove dve pevačice koje su više puta u javnosti ponovile da su Zoran i ubijena Jelena navodno imali „divan brak“. Kao svedoka su takođe predložili i karatistu Ivana Todorova, koji je u vreme ubistva Jelene Marjanović bio na naispu sa još trojicom mladića.

Na današnjem pretresu, očekuje se svedočenje sudskog veštaka koji je obavio veštačenje mobilnih telefona u vreme kada se pretpostavlja da je došlo do zločina, a stručni savetnik Marjanovićeve odbrane treba da mu postavlja pitanja.

Pročitajte još:

Na prethodnom ročištu, saslušan je veštak i bivši ministar Zoran Stanković, povodom povreda koje je Jelena zadobila, međutim on sa sigurnošću nije mogao da tvrdi, da li je pevačicu ubilo više napadača ili samo jedan.

Stanković je odgovarajući na pitanja advokata odbrane rekao da ne može da tvrdi da je bio samo jedan napadač, odnosno da ne isključuje mogućnost, da ih je bilo više.

Tužilaštvo tereti Marijanovića da je 2. aprila 2016. godine ubio suprugu Jelenu na nasipu u Borči, dok je u neposrednoj blizini mesta zločina bila je i njihova maloletna ćerka, koja je tog popodneva sa njima došla na nasip Crvenka u Borči.

Marjanoviću je proletos sud vratio puno starateljstvo nad detetom, koje mu je oduzeto posle smrti supruge.

On se od 12. juna 2018. brani sa slobode, pošto mu je tog dana Apelacioni sud ukinuo pritvor, u kojem je bio 10 meseci. Bio je uhapšen 15. septembra 2017. godine, godinu i po od ubistva.

Pročitajte još:

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar