Foto: Vesna Lalić/Nova.rs; Facebook

Tragično nastradala Suzana Milošev Ćazić (41) koju je, kako se sumnja, zverski ubio suprug Robert Milošev (39) sahranjena je danas na gradskom groblju u Kikindi. Na večni počinak ispratili su je članovi porodice i brojni prijatelji.

Neutešna Suzanina prijateljica kaže da je čula da je ona jednom prilikom izjavila da je od njenog Robija samo smrt može rastaviti.

Pročitajte još:

„Nažalost, to joj se i desilo. Jednostavno, njena ljubav je bila slepa. Koliko znam, zabavljali su se više od sedam godina. Kada je otišao u zatvor na tri godine i ja sam joj rekla da nema više svrhe da ga čeka i da je vreme da ga ostavi ali nije htela ni da čuje. Ta opcija za nju nije postojala“, priča Suzanina prijateljica.

Dodaje da je Robert znao koliko se trudila da održi njihovu vezu, da je radila neumorno i prihvatala razne poslove kako bi obezbedila novac da mu šalje u zatvor ali da nije umeo to da ceni.

Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

„Mnogi od nas ne mogu da veruju da je više nema. Nekako smo oduvek bili svesni da se ta njihova veza neće dobro završiti ali ni u najcrnjim snovima nismo mogli da zamislimo da će se baš u takvu tragediju pretvoriti. Istini za volju, nisam ni pomislila da bi Robert mogao da joj uradi tako nešto. Da je došlo do nasilja, ne bi me iznenadilo, jer je bio prek, pogotovo kada popije a i osuđen je za trgovinu narkoticima, ali da je tako zverski ubije, u to nisam mogla da poverujem. I nisam htela u to da verujem dok njeni brat i snaja na društvenim mrežama nisu objavili da je naša Suzana preminula. Nikada neću prežaliti što nisam više insistirala i dosađivala joj sa savetima da ga ostavi“, priča kroz suze Suzanina prijateljica.

Podsetimo, policija i pripadnici žandarmerije koji su u nedelju rano ujutru intervenisali nakon dojave da je Robert usmrtio svoju suprugu Suzanu zatekli su jeziv prizor u kupatilu – Suzanino izmasakrirano telo u kadi.

Foto: Facebook

Osumnjičeni je samo sedam dana nakon što se vratio iz Austrije gde je robijao tri godine zbog trgovine narkoticima, pretukao Suzanu koja je pobegla kod komšinice tražeći utočište.

On ju je potom molio da se vrati kući, a kada je nesrećna Suzana na to konačno pristala u ranim jutarnjim satima, Robert joj je navodno naneo povrede nožem, od kojih je preminula.

Osumnjičeni Robert Milošev saslušan je juče u Višem javnom tužilaštvu u Zrenjaninu koje je donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv osumnjičenog.

Foto:Vesna Lalić/Nova.rs;

„Tužilaštvo je donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv R.M. zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo, nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i krivičnog dela napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti te je isti saslušan u Višem javnom tužilaštvu, nakon čega je po predlogu Javnog tužioca, sudija za prethodni postupak Višeg suda u Zrenjaninu imenovanom odredio pritvor“, kažu za „Blic“ u Višem javnom tužilaštvu u Zrenjaninu.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar