Radojičić: Povređena dvogodišnja devojčica nije životno ugrožena

Hronika 24. sep. 202117:32
Podeli:
Autobus uleteo u park ocevidci zemun
foto: nova.rs/video

Dvogodišnja devojčica koja je povređena u nesreći u Zemunu, smeštena je na intezivnu negu dečije klinike "Tiršova" i u svesnom je stanju, rekao je danas gradonačelnik Beograda dr Zoran Radojičić.

On za Tanjug kaže da dvogodišnja devojčica ima prelom potkolenice i povrede glave, ali da je u svesnom stanju i da nije životno ugrožena.

“Ja se nadam da će to lečenje ići u dobrom pravcu, razgovarao sam sa majkom, ali šta reći roditelju u takvoj situaciji osim da ćemo svi mi lekari da damo sve od sebe da se ona što pre oporavi”, poručio je Radojičić.

On je dodao da, u svojstvu gradonačelnika, zahvaljuje kolegama lekarima koji su pre toga pregledali i ostalo troje dece koja su, takođe, povređena prilikom nesreće u Zemunu.

“Oni su otpušteni na kućno lečenje uz savete lekara, jer te povrede nisu za kliničko lečenje. Imam informaciju i da su dve odrasle osobe primljene u bolnicu u Zemunu, ali da ni oni nisu životno ugroženi”, kazao je gradonačelnik.

Radojičić je naglasio da je posebno važno da se na jasan način obavi procedura i razjasni šta se dogodilo u Zemunu i ko je pogrešio.

“Ja verujem da će ta istraga razjasniti šta se u stvari desilo i kako je došlo do ovakve nesreće, kako se one ne bi ponavljale”, zaključio je Radojičić.

Bonus video: Majka trči „pod točkove“ autobusa pre nesreće u Zemunu

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar