Ilustracija Foto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

U razmeni vatre sa policijom u Podgorici ubijen je Fadil Koljenović iz tog grada, potvrđeno je iz Uprave policije. On je otvorio vatru na policiju koja je sprovodila istragu bacanja eksplozivne naprave na kuću njihovog kolege Mervana Eća.

Prema informacijama „Vijesti“, on je otvorio vatru na policiju koja je sprovodila istragu bacanja eksplozivne naprave na kuću njihovog kolege Mervana Eća.

Incident se dogodio u podgoričkom naselju Konik.

„Preduzimajući intenzivne aktivnosti na rasvetljavanju događaja u kojem su jutros u dvorište porodične kuće koju koristi policijski službenik, bačene dve eksplozivne naprave od kojih je jedna aktivirana, policija je identifikovala dva osumnjičena lica F.K. i R.A. Prilikom lišenja slobode u naselju Konik, lice F.K. je otvorilo vatru u pravcu policijskih službenika, nakon čega su policijski službenici upotrijebili vatreno oružje usled čije upotrebe je F.K. teško ranjen i prevezen u Klinički centar Crne Gore na ukazivanje lekarske pomoći. On je usled zadobijenih povreda preminuo“, saopšteno je iz Uprave policije.

Bonus video: Pucnjava u Zemunu – ispaljeno više hitaca iz vozila u pokretu

Komentari

Svi komentari (0)