Foto:Privatna arhiva

Policijska uprava u Somboru, povodom teksta objavljenog na portalu Nova.rs "Danima divlja mercedesom pa se zakucao u zgradu u Somboru", ističe da u poslednje dve nedelje nije evidentirana nijedna prijava građana da je M. G. vozio po gradu nedozvoljenom brzinom.

Takođe, kaže se u saopštenju, naglašavamo da je policija protiv M.G., u više navrata, zbog nepropisne vožnje, podnosila prekršajne prijave po osnovu Zakona o bezbednosti saobraćaja.

„Iste večeri, kada je upravljajući autom, pod dejstvom alkohola, sleteo sa puta i udario u zgradu Školske uprave, M.G. je određeno zadržavanje do 12 časova i on je priveden u prostorije za zadržavanje. Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Somboru, protiv njega će biti podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, kao i prekršajna prijava“, kaže se u saopštenju.

Policijska uprava u Somboru poziva medije da informacije pre objave provere kako ne bi došli u situaciju da prenose netačne informacije.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare