U bombaškom napadu na Cetinju stradali su Petar Kaluđerović i Dragan Roganović, navodno bliski škaljarskom klanu, a ranjene su još tri osobe.

U blizini Sportskog centra na Cetinju, jutros oko 09.10 časova, usled aktiviranja eksplozivne naprave, dve osobe su poginule, dok su tri lica povređena, potvrđeno je za portal Nova.rs iz crnogorske policije.

Bombaški napad na Cetinju Foto:printscreen/Danijela Lasica

„Policijski službenici su odmah po saznanju o događaju izašli na lice mesta koje je obezbeđeno. U cilju utvrđivanja svih okolnosti i činjenica, te rasvetljavanja ovoga događaja, službenici Uprave policije u koordinaciji sa Višim državnim tužilaštvom u Podgorici preduzimaju intenzivne izviđajne mere i radnje, a o čijem toku i ishodu će javnost biti blagovremeno obaveštena, navode iz MUP Crne Gore.

Pročitajte još:

Prema nezvaničnim saznanjima, stradali su Petar Kaluđerović i Dragan Roganović, lica bliska škaljarskom klanu, piše podgorički Dan.

Stradali Petar Kaluđerović uhapšen je ove godine zbog nedozvoljenog posedovanja oružja, pisale su podgoričke Vijesti.

Bombaški napad na Cetinju Foto:printscreen/Danijela Lasica

On je zajedno sa Mihailom Borozanom (29), Vladimirom Kaluđerovićem (34), i Milanom Kaluđerovićem (35) bio u pritvoru zbog sumnje da su izvršili krivična dela nedozvoljeno držanje i nošenje oružja i eksplozivnih materija. Njih četvorica uhapšena su 11. aprila u prestonici, a policija od tog dana traga za Markom Mašanovićem (42), kojeg sumnjiče da je počinio isto krivično delo.

Od siline eksplozije koja se jutros dogodilapopucala su stakla na zgradi Sportskog centra i otkinuto je drvo. Službenici policije i ekipe Hitne pomoći su na terenu.

Uviđaj je u toku.

BONUS VIDEO: Pokušaj ubistva Radoja Zvicera u Kijevu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar