Foto: Nova.rs

Navijači Crvene zvezde napravili su sinoć haos nakon proslave 32. šampionske titule u Beton hali u Beogradu, a sada se na društvenim mrežama pojavio i snimak na kome se vidi deo incidenta.

Naime, na video snimku koji je objavljen na Tviteru, vidi se deo huligana koji su krenuli da prave nered u Beton hali, gde su pre toga u baštama restorana sedeli gosti.

Huligani su lomili izloge i inventar, tukli se međusobno, zbog čega je reagovala policija.

Kako je danas saopšteno, privedeno je ukupno 109 punoletnih osoba.

Zbog sinoćnih nereda u Prekršajnom sudu u Beogradu privedena su 54 okrivljena, a do popodneva je osuđeno njih 22 zbog prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru.

Za sada je po nalogu Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, određeno zadržavanje do 48 sati za njih 10, dok su ostali privedeni kod sudije za prekršaje.

„Nakon uzimanja izjava, kako od njih tako i od ostalih prisutnih, i pregleda svih video zapisa, po nalogu dežurnog zamenika tužioca određeno je zadrzavanje, za sada, za 10 lica zbog osnovane sumnje da su izvršili u grupi krivično delo nasilničko ponašanje“, navodi se u saopštenju tužilaštva.

Ostali su zbog izvršenog prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru, i zbog, za sada, nedostatka dokaza da su izvršili i krivično delo, odmah sprovedeni kod sudije za prekršaje.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar