Aleksandar Vulin Foto:BETAPHOTO/MUP SRBIJE

Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije nikada neće dozvoliti da najgori vladaju ovim gradom, Beograd je siguran grad, poručio Aleksandar Vulin, povodom sinoćnje tuče kod "Beton hale" u Beogradu.

Prema njegovim rečima, svi su predati nadležnim tužiocima i oni su dalje odlučivali o kvalifikaciji onoga što su uradili.

Vulin je posebno naglasio da se ono što se sinoć desilo u „Beton hali“, više nneće ponoviti dok je on na čelu Ministarstva.

„Ministarstvo unutrašnjih poslova nikada neće dozvoliti da najgori vladaju ovim gradom. Beograd je siguran grad, Beograd je bezbedan grad i svi koji su u njemu zaslužuju da se tako i osećaju“, poručio je Vulin.

On se zahvalio Policijskoj upravi za grad Beograd, načelniku, Policijskoj brigadi, Žandarmeriji, Odeljenju za javni red i mir i „svima onima koji su sinoć dali sve od sebe da se šteta smanji, a da se izgrednici pohvataju i da građani budu zaštićeni“, ali i predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću koji je tokom sinoćne akcije pripadnicima policije dao nemerljivu podršku.

„Predsednik Aleksandar Vučić nam je dao nemerljivu podršku insistirajući na tome da se zakon mora primenjivati i da zakon mora da važi za sve. Svi građani Beograda će uvek biti zaštićeni i sigurni. Ovo što se desilo u Beton hali nikada se više neće ponoviti“, upozorio je Vulin.

Naglasio je da u pitanju nije bio nikakav obračun navijača, već, kako se izrazio, ološ i huligani koji su ugrozili zdravlje, bezbednost i život, „ološ koji je tukao devojke, koji je razbijao inventar, koji je od jednog lepog i divnog povoda, proslave osvajanja pete uzastopne titule Crvene Zvezde, napravio nešto čega se svi stidimo“.

Vulin i načelnik Policijske uprave za grad Beograd Veselin Milić sinoć su bili na prostoru „Beton hale“ i pružali pomoć i podršku pripadnicima policije koji su učestvovali u akciji hapšenja huligana.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare