Foto:Vesna Lalić/Nova.rs; privatna arhiva

Više javno tužilaštvo u Zrenjaninu podnelo je predlog za izricanje mere obaveznog psihijatrijskog lečenja i čuvanja u zdravstvenoj ustanovi protiv Roberta M. koji je sredinom juna ove godine brutalno ubio Suzanu M. u njihovoj porodičnoj kući u selu Bočar kod Novog Bečeja, saznaje portal Nova.rs.

Protiv M. R. zbog krivično delo ubistvo, nedozvoljena proizvodnja, držanje , nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i krivičnog dela napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti podnet je ovaj predlog, te je postupak pred sudom u toku“, saopšteno je iz Višeg javnog tužilaštva u Zrenjaninu za naš portal.

Pročitajte još:

Podsetimo, u noći između 19. i 20. jula ove godine Robert M. burtalno je oštrim predmetom ubio svoju suprugu Suzanu M. u porodičnoj kući. Zločin se dogodio samo nekoliko dana nakon što je osumnjičeni pušten iz zatvora u Austriji  zbog narkotika.

Foto: Facebook

Kako su tada meštani ispričali za naš portal, Robert i njegova porodica važili su za problematične ljude u selu, ali se Suzana nije obazirala na to.

Prema njihovim rečima, ona je radila svakodnevno da bi zaradila novac za njegove advokate, kako bi sredila kuću u kojoj je ubijena i da bi imala novca za sebe.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar