Igor Vrevic, Aleksandar Nikolic i Milos Misljen
Foto:Facebook

Danas se održava prvo pripremno ročište kojim treba da otpočne suđenje trojici navijača Crvene zvezde, Igoru Vreviću (31), Milošu Mišljenu (36) i Aleksandru Nikoliću (31), zbog teškog ubistva Borivoja Simovića (30) u saizvršilaštvu.

Prethodno ročište odloženo je zbog izostanka jednog od branilaca okrivljenih, a kako Nova.rs saznaje, pomenuta trojka je menjala jednog advokata.

Prema rečima našeg izvora, osumnjičeni Nikolić je u međuvremenu osuđen za nedozvoljeno posedovanje narkotika, a kako smo ranije pisali, on je i izbačen iz Vojne policije upravo zbog toga.

Podsetimo, sva trojica optuženih su odranije dobro poznati policiji.

Igor Vrević, zvani Hambija, pre deset godina ranjen je na „Marakani“, a za to je bio osumnjičen Rade Dunjić, mlađi brat Velibora Dunjića, ubijenog vođe navijača crveno-belih. Pokojni Simović i Vrević poznavali su se godinama. Prema rečima zajedničkih poznanika, Borivoje se prema njemu ophodio kao prema članu porodice. Kako su bliski prijatelji ubijenog mladića prošlog leta nakon zločina izjavili za naš portal, on je sa Vrevićem bio blizak, dok on nije završio u zatvoru. Sa Aleksandrom Nikolićem ubijeni Simović odrastao je u istom kraju, dok je Miloša Mišljena površno poznavao, rekli su prijatelji pokojnog za Nova.rs.

Igor Vrević i Aleksandar Nikolić Foto:Facebook

Pomenuta trojka predala se policiji mesec dana od ubistva, i sve vreme se brane ćutanjem.

Nedavno je na Novom groblju u Beogradu obeležena godišnjica smrti Simovića. Porodica i prijatelji i dalje se ne mire sa tugom i gubitkom. Kako kažu, izgubili su dragoceno…

Borivoje Simović Foto:Privanta arhiva

Podsetimo, Simović je ubijen 25. juna oko 22.30 na Senjaku. Borivoje je pogođen jednim hicem u leđa. Privatnim automobilom prebačen je u Urgentni centar, ali su lekari, nažalost, mogli samo da konstatuju smrt.

Na mestu zločina nađeno je više ispaljenih čaura iz dva različita oružja, kao i jedan pištolj. Takođe, uzeti su i snimci sa sigurnosnih kamera iz neposredne blizine.

Vrević, Nikolić i Mišljen optuženi su i za nasilničko ponašanje, zbog učestvovanja u tuči krajem juna u beogradskom naselju Senjak, a koja je prethodila Simovićevom ubistvu. Naime, kako je naš portal već pisao, ova trojka pretukla je Simovićevog bliskog prijatelja samo dva dana pre ubistva.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar