Borivoje Simović Foto:privatna arhiva

U Višem sudu u Beogradu danas je odloženo pripremno ročište kojim je trebalo da otpočne suđenje Igoru Vreviću, Aleksandru NIkoliću i Milošu Mišljenu, optuženim za ubistvo Beograđanina Borivoja Simovića (30), koje se dogodilo 25. juna prošle godine u Hajd parku, u beogradskom naselju Senjak.

Ročište je odloženo zbog izostanka jednog od branilaca okrivljenih, a naredni termin zakazan je za 2. jul.

Podsetimo, Simović je ubijen 25. juna oko 22.30 na Senjaku. Mladić je pogođen jednim hicem u leđa, privatnim automobilom prebačen je u Urgentni centar, ali su lekari nažalost mogli samo da konstatuju smrt. Na mestu zločina nađeno je više ispaljenih čaura iz dva različita oružja, kao i jedan pištolj. Takođe, uzeti su i snimci sa sigurnosnih kamera iz neposredne blizine. Samo dva dana pre ubistva, Vrević, Nikolić i Mišljen, pretukli su u ovom kraju Simovićevog bliskog prijatelja.

Igor Vrevic, Aleksandar Nikolic i Milos Misljen
Optuženi za ubistvo Simovića, Foto:Facebook

Uhapšeni Vrević i Nikolić, takođe sa Senjaka, sa pokojnim Borivojem poznavali su se i družili godinama. Prema rečima zajedničkih poznanika, Borivoje je Vrevića pomagao, vodio ga na letovanja i prema njemu se ophodio kao da je član porodice, a na sahrani oca Igora Vrevića nosio je kovčeg.

Kako je izvor našeg portala izjavio prošlog leta nakon zločina, žrtva i optužene ubice družili su se dok Vrević nije završio u zatvoru, a on je kao i Nikolić od ranije poznat policiji zbog kriminalnih radnji. Aleksandar Nikolić je navodno izbačen iz Vojne policije zbog narkotika.

Pročitajte još:

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar