Foto: Starsportphoto/Slobodan Milutinović Snajper

U novosadskom sudu počelo je suđenje Njegošu Koprivici (34) iz Beograda i Slađanu Đorđeviću (27) zbog sumnje na pokušaj ubistva Slobodana Milutinovića Snajpera (35) podmetanjem bombe pod njegov porše.

Pred Višim sudom optuženi su negirali krivicu, dok je oštećeni izjavio da ne zahteva njihov krivični progon, prenosi 021.

Sva trojica su pred sudom naveli i da se ne poznaju i da nemaju nikakvih saznanja o suprotnim stranama u postupku, kao i da im je događaj plasiran preko medija i da je to sve što znaju.

Foto:Nova.rs

Optuženi Koprivica, kako navodi Dnevnik, koji se tokom istrage branio ćutanjem, pred sudom je izjavio da je kriminalac i da se druži sa kriminalcima, ali da nije ubica i da se uglavnom bavi prodajom kola.

On je naveo da je vozio automobil drugookrivljenog kojeg je čekao u Puškinovoj ulici, a da ga nije dočekao i da je bio ljut zato što mu je ovaj prećutao da vozi kola s ukradenim tablicama.

Okrivljeni Đorđević, koji je na suđenje doveden iz zatvora u Požarevcu gde je zbog dilovanja droge, potvrdio je navode Koprivice i dodao da je prikrio da je u Novi Sad došao kako bi od nekog novosadskog policajca uzeo lažnu ličnu kartu i vozačku. On je ispričao da nakon rasprave sa prvookrivljenim revoltiran šamarom nije došao na dogovoreno mesto kako bi se vratili nazad u Beograd, nego je prespavao kod druga.

Naredna tri ročišta za pokušaj ubistva Milutinovića zakazana su za novembar i tada će biti saslušani svedoci i veštaci.

Prema optužnici, Koprivica i Đorđević se terete da su 12. februara 2020. godine u Puškinovoj ulici na podmukao način pokušali da liše života Slobodana Milutinovića zvanog Snajper, koji je spominjan u medijima više puta po problematičnom ponašanju i kontraverznom angažovanju u svetu fudbala.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar