Ovo je Kavčanin koji je uhapšen zbog upada u kafić sa uzijem

Hronika 12. maj. 202011:49 > 12:22
Podeli:
Miloš Miljanovićn, Foto: Privatna arhiva

Crnogorski državljanin Miloš Miljanović, pripadnik kavačkog klana uhapšen je jutros u Beogradu. On se sumnjiči da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Reč je o muškarcu iz Herceg Novog, rođenom u Trebinju.

Crnogorski mediji navode da su mu je meta bio pripadnik „škaljarskog“ klana Miloš Nilović (31) zvani Runjo, iz Nikšića. Sa njim u društvu su bili Nikola Kovačević (39) i Vojislav Kostić (39), otkriva borba.me.

Tamošnji mediji navode da je moguće da je ovo bilo upozorenje Niloviću. Inače, Nilović je već uspeo da preživi pucnjavu u kojoj je ubijen njegov dobar prijatelj Vladimir Popović Pop. Pre hapšenja u “Durmitoru”, pre nekoliko godina, Nilović se u crnogorskim medijima pojavio 2016. godine kada je priveden na informativni razgovor u Budvi, nakon kog mu je “boravak otkazan” (deportovan je), te više ne može da uđe u Crnu Goru.

Podsetimo, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su crnogorskog državljanina Miloša Miljanovića zbog sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

On se sumnjiči da je, juče oko 17 časova, naoružan ušao u baštu jednog kafića na Vračaru, da bi vrlo brzo iz istog pobegao u nepoznatom pravcu. Osumnjičeni nije upotrebio vatreno oružje, niti je bilo ko povređen.
Policija je prilikom pretresa stana u kom je uhapšen M. M. pronašla automatski pištolj “uzi” sa prigušivačem, silikonsku masku i garderobu koju je nosio prilikom ulaska u kafić.

Komentari

Vaš komentar