Foto:Društvene mreže

Dvojica mladića, M. I. (21) iz Boke i V. A (22) iz Velike Grede, nastradali su u utorak u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 17 časova u selu Zlatica kod Zrenjanina, a njihovi prijatelji i dalje ne mogu da dođu sebi zbog tragedije koja ih je zadesila.

Nesreća se dogodila kada je jedan od automobila, iz za sada nepoznatih razloga, prešao u drugu traku i direkno se zakucao u drugi automobil.

Obojica mladića, koji su se nalazili na mestima vozača, nastadali su na licu mesta, a porodica i prijatelji se sada opraštaju od njih.

Pročitajte još:

„Uživao si u brzoj vožnji, smejao si se, zauvek ću ti biti zahvalan za to što si postojao, ulepšao mi detinjstvo”, napisao je prijatelj mladića.

“Zvao si me da idem sa tobom ja nisam mogao, otpratio sam te nasmejanog, veselog.. Za samo dva sata čuo sam poziv koji ću zauvek pamtiti. Otišao si na bolje i lepše mesto. Neka mi te anđeli čuvaju“, napisano je u potresnom oproštaju ispod fotografije M. I.

Foto:Društvene mreže

Ispod ove objave, nižu se potresni komentari u kojima prijatelji i poznanici izjavljuju porodicama nastradalih saučešće.

Podsetimo, sudar je bio tako silovit da su vatrogasci morali da dođu da bi izvadili žrtve iz smrskanih automobila. Došla je i Hitna pomoć ali su oni mogli samo da konstatuju smrt.

Foto: Instagram/192_rs

Saobraćaj na tom putu je bio blokiran dok je trajao uviđaj, a u toku je istraga koja treba da utvrdi sve okolnosti pod kojima se dogodila ova tragedija.

BONUS VIDEO: Nesreća na Zrenjaninskom putu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar