Foto: Printscreen/YouTube/Polica nacional

Slobodan Milutinović zvani Snajper jeste uhapšen u Španiji, ali se ne dovodi u vezu sa grupom koja je privedena i koja se dovodi u vezu sa teškim krivičnim delima kako su danas preneli beogradski mediji, potvrdio je njegov advokat Goran Karadarević. Portal Nova.rs greškom je preneo navode beogradskih medija.

„Slobodana Milutinovića zastupam u Srbiji. U kontaktu sam sa njegovom porodicom i advokatom koji ga zastupa u Španiji. Mogu da kažem da koliko je meni poznato on nije na snimku koji je jutros objavljen u našim i španskim medijima niti se dovodi u vezu sa teškim krivičnim delima“,  rekao je Karadarević za Telegraf.rs.

Podsećamo, ranije danas španska policija saopštila je da je uhapšen vođa srpske kriminalne bande zbog niza krivičnih dela u toj zemlji, a kako je objavio „Blic“ pozivajući se na nezvanična saznanja, uhapšen je Slobodan Milutinović Snajper (38).

Pobegao iz kućnog pritvora

Snajper je uhapšen 2021. godine kada ga je devojka prijavila za zlostavljanje. On je zbog prinude, lišavanja slobode i zlostavljanja devojke sa kojom je bio u emotivnoj vezi, u aprilu 2023. godine osuđen na dve godine i šest meseci zatvora.

Viši sud je posle izricanja presude iz zatvorskog pritvora prebacio u kućni pritvor sa nanogicom. Milutinović je, međutin, ubrzo pobegao. On se 5. maja 2023. godine nije vratio iz šetnje koju je imao od 12 do 13 časova. Od tada se nalazio u bekstvu.

Bonus video: Hapšenje osumnjičenih za falsifikovanje

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare